Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Cum este apărat un monstru?! Și-a băgat propriul copil în spital, snopit în bătaie, dar nu recunoaște nimic! Cine îl ajută să mascheze abuzul?

A ajuns la spital după ce propriul tată l-a lovit în cap. Totul pentru că baiatul a încercat să intervină într-un scandal între părinţii săi. Mama a reuşit să scape la timp de soţul agresiv, așa că bărbatul s-a răzbunat pe propriul copil.

Femeia este căsătorită de 20 de ani cu bărbatul care ar fi trebuit să-i ofere protecţie, nu să o agreseze. Ultimul scandal între cei doi a avut drept victimă unul dintre copiii cuplului: băiatul de 18 ani care a intevenit pentru a-i lua apărarea mamei sale.

Adolescentul a ajuns la spitalul din Târgovişte cu răni la cap. Mama lui povesteşte că ar fi a doua oară când ia bătaie de la tatăl lui şi pune totul pe seama alcoolului.

Bunicul patern spune însă că tatăl bătăuş este nevinovat.

Nu a bătut niciun copil, pe nimeni nu a bătut! A căzut el pe șantier. E cuminte băiatul meu”, susține bunicul patern.

Bărbatul de 38 de ani a fost audiat de poliţişti şi a primit un nou ordin de restricţie. El este acum cercetat penal pentru violenţă în familie. Cei doi soţi mai au o fetiţă de şapte ani şi un băiat de 17.

Recomandari