Antena Căutare

Cum este apărat un monstru?! Și-a băgat propriul copil în spital, snopit în bătaie, dar nu recunoaște nimic! Cine îl ajută să mascheze abuzul?

A ajuns la spital după ce propriul tată l-a lovit în cap. Totul pentru că baiatul a încercat să intervină într-un scandal între părinţii săi. Mama a reuşit să scape la timp de soţul agresiv, așa că bărbatul s-a răzbunat pe propriul copil.

Femeia este căsătorită de 20 de ani cu bărbatul care ar fi trebuit să-i ofere protecţie, nu să o agreseze. Ultimul scandal între cei doi a avut drept victimă unul dintre copiii cuplului: băiatul de 18 ani care a intevenit pentru a-i lua apărarea mamei sale.

Adolescentul a ajuns la spitalul din Târgovişte cu răni la cap. Mama lui povesteşte că ar fi a doua oară când ia bătaie de la tatăl lui şi pune totul pe seama alcoolului.

Bunicul patern spune însă că tatăl bătăuş este nevinovat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul de 38 de ani a fost audiat de poliţişti şi a primit un nou ordin de restricţie. El este acum cercetat penal pentru violenţă în familie. Cei doi soţi mai au o fetiţă de şapte ani şi un băiat de 17.

Microbuz cu nouă români, răsturnat pe o autostradă din Germania. Martorii povestesc îngroziți: "Mașina s-a învârtit... Internetul va prezice viitoarele mișcări ale oamenilor. „Va avea destul de multe informații”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x