Antena Căutare

O fetiță de 12 ani și-a filmat propria moarte! Imaginile sfâșietoare, făcute publice de părinți! Cazul a șocat o lume întreagă

Un caz teribil a avut loc în Texas, Statele Unite ale Americii, acolo unde o fetiță și-a pierdut viața în urma unei explozii. Cu puțin timp, însă, ea filmase un videoclip. 

Un caz teribil a avut loc în Texas, Statele Unite ale Americii, acolo unde o fetiță și-a pierdut viața în urma unei explozii. Cu puțin timp, însă, ea filmase un videoclip.

Linda, în vârstă de 12 ani, a murit în urma exploziei devastatoare, iar părinții ei au decis să facă publice ultimele clipe din viața fiicei lor.

În ziua tragediei, puștoaica urma să ia parte la o competiție organizată de școală. De aceea, ea s-a trezit la ora 06:00 dimineața și a început să se aranjeze pentru concursul de majorate. În timp ce fratele și părinții ei dormeau, ea s-a filmat în timp ce-și aranja părul, extrem de zâmbitoare.

La un moment dat, însă, în casă a avut loc o explozie puternică. Din păcate, fetița de 12 ani a murit pe loc, potrivit Daily Mail.

Părinții și fratelei ai au scăpat nevătămați. Ulterior, ei au găsit filmarea în telefonul fetei.

“Bună dimineaţa, dragilor! Este 06:02 dimineaţa, mă pregătesc pentru concursul naţional de majorete, care are loc azi”, spune tânără pe filmare.

Explozia a avut loc din cauza unei scurgeri de gaze. Alte două locuințe au explodat în același timp cu locuința acesteia.

Cine este falsul medic estetician din Oradea descoperit de polițiști: ”Cabinetul nu respectă nici cerințele minime de ig... Revoltător. Șofer prins băut la volanul unui microbuz de transportat persoane!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x