Antena Căutare

Și-a înjunghiat mortal bebelușul de frică să nu afle iubitul ei. Tânăra în vărstă de 20 de ani se află în arestul poliției

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost arestată de poliția mexicană după ce și-a înjunghiat bebelușul proaspăt născut de frică să nu afle iubitul ei. 

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost arestată de poliția mexicană după ce și-a înjunghiat bebelușul proaspăt născut de frică să nu afle iubitul ei.

Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile în localitatea Caoba. Melany Paulina N. l-a înjunghiat pe bebelușul pe care abia îl născuse.

Acesta l-a înjunghiat de mai multe ori în torace și la gât, până acesta a murit. În jurul orei 8:00 dimineața, vecinii au văzut-o pe Melany întinsă pe jos în curtea casei. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au constatat că aceasta abia ce născuse.

Poliția a mers acasă la melany, unde au găsit cadavrul bebelușului înjunghiat mortal de mama sa. Potrivit anchetatorilor, tânăra și-ar fi ucis bebelușul pentru ca iubitul ei să nu afle că fusese însărcinată. Melany a fost reținută de poliție și urmează să compară în fața instanței, notează cronica.com.ar.

Sursă: Libertatea

Flacăra eternă de la Monumental Eroilor Revoluţiei de la Timişoara a fost stinsă pentru că Primăria nu a achitat o factu... Copii legați cu funii și înhămați la căruță, în România! Anchetatorii au fost îngroziți! „I-au ținut în condiții de scla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x