Antena Căutare

Imagini tulburătoare! Și-a pierdut viața după ce s-a izbit de „Zidul Morții” din Suceava. Mașina lui a devenit un morman de fiare. Cine era tânărul care a decedat - Video

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit într-un accident cumplit, după ce a intrat cu mașina în „Zidul Morții” -  controversatul zid de pe un sens giratoriu din Şcheia. Mașina sa a devenit un morman de fiare în urma impactului, iar victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire. 

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit într-un accident cumplit, după ce a intrat cu mașina în „Zidul Morții” - controversatul zid de pe un sens giratoriu din Şcheia. Mașina sa a devenit un morman de fiare în urma impactului, iar victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Mașina tânărului s-a izbit de zidul aflat pe un sens giratoriu din Şcheia, pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava spre Pătrăuţi.

În urma accidentului, a intervenit SMURDUL, dar și un echipaj de descarcerare.

Tânărul, Alex Acosteoaie, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu mare viteză în sensul giratoriu. A pierit pe loc în impact.

La momentul accidentului, Alex Acosteoaie era singur în mașină.

Alex Acosteoaie era din Suceava. Pe pagina lui de Facebook, tânărul publicase câteva fotografii din care reieşea că era pasionat de maşini și de motociclete.

Prietenii tânărul au scris mesaje tulburătoare pe pagina lui de Facebook, şocaţi de accident. „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag“ și „Ce ai făcut, băi, Alex, băi, nu pot să cred!“ sunt două dintre aceste mesaje.

Mai mulţi oameni şi-au pierdut viaţa de-a lungul anilor în accidente produse din cauza aşa-numitului „Zid al morţii”.

„Mi-au nenorocit copilul! Îi miroase mâna a putrezit”. Scandal la Spitalul din Videle. O mamă face acuzații șocante - Fo... Moarte șocantă în Prahova! O femeie a fost ucisă de o tablă luată de vânt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x