Antena Căutare

Sibiu: 18 elevi ai unei clase cu predare in limba germana invata intr-un container de 33 de metri... de 7.500 de EURO

Ce nu fac parintii pentru copiii lor! Le cumpara containere, de 7.500 de euro, in care sa invete! Si ce daca e mult, macar sa le fie bine. Si le este! 18 elevi dintr-o scoala din Sibiu fac orele intr-un container amplasat in curtea scolii, pentru ca nu mai aveau loc in celelalte sali dimineata. Ideea a fost a parintilor, nemultumiti ca elevii au cursuri dupa-amiaza pana seara tarziu

Scaune si banci noi. Pe ele penare, caiete, stilouri. O tabla alba, asezata pe mijloc. Cine-ar zice ca cei 18 elevi ai clasei a VII-a cu predare in limba germana invata intr-un container adus in curtea scolii? Elevii, cel putin, n-au nicio treaba. “E calduroasa, imi place si avem nevoie de o tabla mai mare”, spune unul dintre micuti.

Cum salile de curs au devenit neincapatoare odata cu introducerea clasei 0, devenise greu pentru elevi sa invete dupa amiaza. Si mai greu pentru parinti, care-i asteptau cu grija seara. Asa ca le-au venit in ajutor copiilor si lor insisi. Au pus mana de la mana si-au adunat 7.500 de euro. Atat a costat sala improvizata, de 33 de metri.

“E eficient la raportul cost-calitate. Daca vom avea loc pe viitor, atunci va primi o alta destinatie: biblioteca, vestiar pentru orele de educatie fizica”, sustine Robert Dietrich, directorul scolii "Ion Luca Caragiale" Sibiu. E drept, containerele nu sunt foarte solide. Dar le fac fata elevilor de clasele V-VIII.

Modulul va ramane in proprietatea scolii chiar si cand elevii vor termina gimnaziul si vor merge la liceu.

Casa generalului Constantin Coanda, subiect de dosar penal... Mii de documente din arhiva Primariei Medgidia au ars intr-un incendiu. Angajatii primariei trebuie sa ia fila cu fila s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x