Căutare Live

Sibiu: Administratorul unei firme este cercetat pentru că oferea servicii de dezinsecţie şi dezinfecţie cu o substanţă care nu avea avizul Ministerului Sănătăţii

Administratorul unei firme din Sibiu este cercetat de poliţişti pentru că ofere servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare cu o substanţă care nu avea avizul Ministerului Sănătăţii. Poliţiştii au confiscat cei 48 de litri din produsul respectiv, care va fi expertizat de către Direcţia de Sănătate Publică.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, pe data de 24 martie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale din domeniul deţinerii şi utilizării substanţelor periculoase.

Cu această ocazie, în raza municipiul Sibiu, a fost identificată o societate comercială care, prin diferite afişe postate la intrarea în imobile, oferea servicii de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare.

“În urma primelor verificări efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, pentru desfăşurarea activităţilor de DDD, produsul pe bază de alcool etilic, etandiol şi alte substanţe, utilizat de societate, nu ar fi avizat de către Ministerul Sănătăţii. Poliţiştii au indisponibilizat 48 de litri de produs şi au ridicat probe din substanţa în cauză care urmează a fi înaintate Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu pentru stabilirea conţinutului acesteia”, se arată în comunicat.

Poliţişti au deschis pe numele administratorului firmei, un sibian de 31 de ani, un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Şeful Consiliului Judeţean Iaşi cere măsuri urgente pentru blocarea extinderii focarului de la Suceava: Nu transformaţi ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri