Antena Căutare

Sibiu: Ancheta dupa uciderea tigrului. Protectia Muncii condamna asasinarea felinei

Angajati prea putini si insuficient pregatiti. Acestea par sa fi fost cauzele care au dus la evadarea tigrului din Gradina Zoologica de la Sibiu. Primaria va face o comisie speciala, iar procurorii au inceput o cercetare penala. Intre timp, administratorii parcului cauta un loc in care sa trimita tigrul ramas, care sufera dupa mama sa.






Protectia Muncii condamna asasinarea tigrului

Seful Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Sibiu, Szombatfalvi Torok Francisc, a declarat, miercuri, ca atat scaparea tigrului din cusca de la Gradina Zoologica din Sibiu, cat si operatiunile de recuperare a animalului denota o "neglijenta crasa", informeaza Mediafax

"Mie mi s-a parut, din relatari, ca a fost o neglijenta crasa ce s-a intamplat la Gradina Zoologica, denotand ca si acolo este plin de neprofesionisti, o deficienta crasa in organizarea actiunii de recuperare a animalului. Si asa simt ca tot neprofesionista a fost si interventia ad hoc care s-a facut pentru a salva animalul sau a-i lua libertatea", a spus seful Protectiei Muncii judetene, intr-o conferinta de presa.

El a condamnat, in general, atitudinea oamenilor fata de animale, afirmand ca nu mai exista respect fata de acestea.
"Ca i s-a luat viata animalului este un mare pacat si aceasta fapta trebuie sa ne dea foarte mult de gandit in comportamentul general care ne caracterizeaza viata in legatura cu animalele si natura. Se constata un comportament necivilizat, needucat, neorganizat in ceea ce priveste actiunea noastra asupra animalelor si a naturii la modul general", a spus Szombatfalvi Torok.

foto: agenda.ro

Guvernul a adoptat majorarea salariului minim de la 670 la 700 de lei... Sef de sectie la Penitenciarul Rahova, retinut de DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x