Antena Căutare

Sibiu: Incendiul de pădure din zona Măgura s-a extins; zeci de pompieri intervin pe patru hectare

Incendiul de pădure din zona Măgura, în apropiere de Cisnădie, judeţul Sibiu, s-a extins la patru hectare, fiind suplimentat şi numărul pompierilor care intervin.

Potrivit ISU Sibiu, incendiul de pădure din zona Măfura s-a extins la patru hectere.

”Se intervine cu dificultate, din cauza zonei abrupte şi accesului greu cu materiale de stingere”, a transmis ISU Sibiu.

Sursa citată a prşecizat că efectivele s-au suplimentat, fiind peste 35 de pompieri militari şi aproximativ 80 de reprezentaţi ai Ocolului Silvic "Valea Sadului " Cisnădie, SVSU Cisnădie şi SVSU Sadu.

”Se intervine cu vermorele, labe de gâscă, drujbe, autovehicule off-road pentru transportul materialelor. ISU Sibiu asigură cetăţenii care locuiesc în zona localităţilor Cisnădie şi Sadu că se depun toate eforturile în scopul limitării efectelor produse de incendiul”, a mai transmis ISU Sibiu.

Incendiul a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, şi s-a manifestat iniţial pe un hectar. Din cauza vântului, focul este greu de stins.

Sursa : news.ro

Românii vor mânca mai puține sarmale de sărbători! Varza este puțină și scumpă... Caz șocant în Cluj! Un motociclist beat și fără permis a fost prins după ce a cauzat un accident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x