Antena Căutare

Caz șocant! Sicriele a doi bătrâni, ținute pe scaune, afară! Cei doi soți erau săraci și nu au plătit taxe la Biserică în timpul vieții

Sicriele a doi bătrâni din județul Bacău, soț și soție, au fost ținute ore bune în fata Bisericii, pe scaune. Martorii revoltați povestesc că cei doi erau foarte săraci și nu au cotizat la lăcașul de cult în timpul vieții, motiv pentru care nu au fost primiți în Casa Domnului. 

Sicriele a doi bătrâni din județul Bacău, soț și soție, au fost ținute ore bune în fata Bisericii, pe scaune. Martorii revoltați povestesc că cei doi erau foarte săraci și nu au cotizat la lăcașul de cult în timpul vieții, motiv pentru care nu au fost primiți în Casa Domnului.

„Creștină Ortodoxă moartă, ținută afară, pe scaune, pe motivul că era săraca….??? Decedata se numește Maricica Spataru și este din satul Filipesti, jud. Bacău, și în urma cu două zile soțul ei a avut parte de același refuz din partea conducerii Parohiei pentru a fi primit în biserică…”, este textul postat pe pagina de Facebook „Luptăm pentru România”, însoțit de o fotografie cu un sicriu așezat pe niște scaune, în afara unei biserici.

Mii de comentarii au umplut internetul, oamenii arătându-se revoltați de atitudinea preotului Biserici. Potrivit Libertatea, cea care ar fi luat decizia ca sicriele să nu fie lăsate în Biserică ar fi femeia care vinde lumânări.

3.000 de euro, de la stat, pentru români! Ce condiții trebuie să îndeplinească ca să primească aproape 14 000 de lei ... Imagini ȘOCANTE! Tineri drogați în Timișoara abia se țin pe picioare! Ce au consumat înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x