Antena Căutare

Motivul pentru care sicriul cu trupul neînsuflețit al unei femei a fost adus la un protest! Prietenii ei sunt devastați de durere

Situație neobișnuită la un protest din Rusia, unde rudele și colegii unei femei au adus sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia la o manifestație împotriva autorităților.

Situație neobișnuită la un protest din Rusia, unde rudele și colegii unei femei au adus sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia la o manifestație împotriva autorităților.

Irina Fokina s-a stins din viață pe 28 martie, în orașul Rizam, din cauza stresului produs de o anchetă oficială. Rudele femeii spun că autoritățile au hărțuit-o, astfel că femeia n-a mai rezistat și a murit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În semn de protest, rudele și prietenii acesteia au scandat în fața sediului instituției de supraveghere a transporturilor, iar mai apoi au scos cadavrul femeii de la morgă, l-au pus în coşciug şi l-au adus la protest.

”Cine ne aduce înapoi mama şi soţia?”, au strigat oamenii.

Irina Fokina avea 51 de ani și fusese acuzată de fraudă, iar pe 28 martie s-a stins din viață. Soțul ei, care este devastat de durere, susține că partenera lui de viață s-a stins din cauza stresului cauzat de reprezentanții autorităților care pur și simplu o hărțuiau.

În semn de răspuns față de protestul organizat de familie, autorităţile au anunţat că vor oferi asistenţă psihologică şi legală.

Veștile proaste continuă. Meteorologii, avertizări noi despre vremea din următoarele zile: „Vor apărea surprize mari”... "Profesoara mi-a bătut copilul de față cu mine: Vrei nota 10, mă?" Scandal într-o școală din Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x