Antena Căutare

Simţi că te sufoci, îţi bate tare inima, iar teama te sugrumă. Cum faci diferenţa între atacul de panică şi infarctul? Specialiștii au răspunsul

Te-a cuprins dintr-o dată un sentiment de frică? Simţi că te sufoci, îţi bate tare inima? Nu înţelegi ce se întâmplă cu tine? Avem răspunsul!

Te-a cuprins dintr-o dată un sentiment de frică? Simţi că te sufoci, îţi bate tare inima? Nu înţelegi ce se întâmplă cu tine? Avem răspunsul!

Mare atenţie, un specialist a făcut o demonstraţie în direct. Cum faci diferenţa dintre un atac de panică şi un infarct miocardic:

"E bine să mergem la control periodic. Pe lângă examenul acesta electric al corpului, să ne măsurăm tensiunea arterială pentru 24 de ore. Sunt multe manifestări electrice ale corpului care pot scăpa.

Apar o mulţime de ezechilibre la nivelul nervos. Atacul de panică mimează o serie întreagă de patologii: pacientul transpiră, respiră foarte greu. Uneori pacientul are o durere în zona mandibulei sau spre ureche, arsuri puternice.

Pacineţii diabetici nu au acest simţ al durerii infarctului miocardic. Oamenii trebuie să îşi facă analize", a spus doctorul în cadrul emisiunii "Star Matinal".

Mai multe detalii în materialul video de mai sus!

Statul te plătește să îți renovezi casa! Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să primești banii?... Locuințele închiriate au intrat în vizorul celor de la ANAF! Ce se urmărește?...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x