Antena Căutare

SIMULARE BAC 2016! Cele mai tari PERLE ale elevilor: „Gheorghidiu era frustrat, nu se poate să iubeşti o târfă!”

Simularea examenului de Bacalaureat din 2016 s-a desfăşoarat luni , iar profesorii care au corectat lucrările s-au îngrozit de ce au putut să scrie elevii. Cum era de aşteptat, perlele de la simularea "examenului maturităţii" n-au încetat să apară şi sunt mai tari ca niciodată.

Simularea examenului de Bacalaureat din 2016 s-a desfăşoarat luni, iar profesorii care au corectat lucrările s-au îngrozit de ce au putut să scrie elevii. Cum era de aşteptat, perlele de la simularea "examenului maturităţii" n-au încetat să apară şi sunt mai tari ca niciodată.

Lucrările adolescenţilor conţin mai multe greşeli, dar unii s-au întrecut în gafe şi scrieri memorabile. Cei de la adevarul.ro le-au strâns, iar noi vă prezentăm o parte dintre ele. Simularea BAC 2016, varianta unde subiectele s-au transformat în comedii veritabile.Tezele elevilor de la proba de Limba Română, pe care au susţinut-o luni, sunt pline de greşeli şi exprimări ce pot concura cu succes la titlul de „perle”.

E profundă tema poeziei, nu îţi poţi da seama de ea, poetul e cam visitor şi se stinge uşor-uşor în lume.”

”Versurile au la bază jertfa, fiind cum am spus mai sus o bijuterie, trebuie să cadă în noapte şi să se stingă în roua rozelor.”

”Eu nu utilizez internetul pentru cărţi, eu vorbesc cu prietenii pe facebook, stau la chat cu ei, îmi caut prieteni noi, mai dau cate un like din cand în când când vad câ cate un scriitor care postează ceva pe perete, dacă e smecher dau şi share.”

”Cartea nu este promovată pe internet, aştia în fiecare an greşesc subiectele.”

”Stefan Gheorghidiu era frustrat, nu se poate sa iubesti o târfă, aia vroia bani mai ales ca a dat de ăla la Odobeşti. Ce prost stă după fundul femeii?”

”În opinia mea romanul ,,Moromeţii’’ are la bază tema iubirii dintre Ştefan si Ela.”

”Roamanul Ion cuprinde 6 părţi adica 6 carţi şi a fost scris în 17 zile, semn că va sfârşi grav Ion. A fost omorat cu o furca care o ţinea tatăl Anei în grajd.”

”Legile sunt date de proştii ăştia de la conducere”

”Stefan era student la Religie şi Ela la conservator, el voia să studieze şi medicina dar l-a luat razboiul şi a trebuit să o lase în grija lui domnul x”

”Dimensiunea temporala se refera la locul desfăşurării acţiunii în aceasta poezie. O prima trasatura a genului liric o reprezintă momentele subiectului, expozitiunea prezintă un apus de soare.”

”Legile sunt date de proştii ăştia de la conducere. E bună dacă e promulgată de cine trebuie, dacă nu să ne lase dracu cu politica lor.” ”Oricum nota nu se trece în catalog, vă pupă fratele vostru”

”Roman psihologic, parcă e Ion, am învatat genul liric, sau drama Ion.”

”Rebreanu are surse gârlă de aceia a scris în 25 de ani, nu a ştiut ce să aleagă.”

”Florica era o fată cam bună pentru Ion dar asta era înfometat după pământ, o scena reprezentativă o constituie atunci când se culcă pe pământ şi se trezeşte să –l sărute.”

”Pe Florica o ardea în coceni iar pe Ana pe după sobă, bun băiat, destept, Ion se aseamană cu băieţii care stie ce vor de la o femeie, nu iubire.”

”Oricum nota nu se trece în catalog, vă pupă fratele vostru.”

”Sensul conotativ pentru cuvântul frunte este metafora.”

Ferește-te de ea cât poți de mult! Zodia care îţi distruge viaţa râzând și te calcă în picioare... Incendiu în cartierul Titan din Capitală: 400 de locatari evacuați și peste 200 de garsoniere afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x