Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Simulare Evaluare Națională 2019. Model de cerere pentru trecerea notelor în catalog

Simulare Evaluare Națională 2019. Luni, 11 martie 2019, elevii claselor a VII-a și a VIII vor susține testul de simulare la Limba și Literatura Română pentru Evaluarea Națională. Cei care doresc ca notele să fie trecute în catalog trebuie să depună următorul formular important.

Simulare Evaluarea Nationala 2019

Simulare Evaluare Națională 2019. Luni, 11 martie 2019, elevii claselor a VII-a și a VIII vor susține testul de simulare la Limba și Literatura Română pentru Evaluarea Națională. Cei care doresc ca notele să fie trecute în catalog trebuie să depună următorul formular important.

Simulare Evaluare Națională 2019. Anul acesta, notele de la simularea Evaluării Naționale 2019 și de Simularea examenului de Bac pot fi trecute în catalog, la cererea elevilor sau a părinților, potrivit unui ordin al Ministerului Educației publicat în Monitorul Oficial. Astfel că, elevii sau părinții trebuie să completeze o cerere prin care solicită trecerea notei obținute în catalog.

Simulare Evaluare Națională 2019. Modele de subiecte Româna și Matematică​

Evaluarea Națioanală 2019. Calendar complet al evaluărilor naționale

Model de cerere pentru trecerea notelor în catalog

Iată modelul de cerere pentru trecerea în catalog a notelor de la Simularea Evaluării Naționale:

Doamnă/Domnule director,


Subsemnatul ........................................................................., elev al clasei ........ …. din cadrul școlii /liceului ...............................................................doresc trecerea în catalog a notei de la Simularea Evaluării Naționale pentru materia................................................................

Mulțumesc anticipat


Data Semnătura

Simulare Evaluare Națională 2019. Reguli de examen

Deoarece simularea Evaluării Naționale are loc dimineață, elevii de la clasele mici nu vor învață dimineață, ci după prânz. Trebuie să reamintim că, anul acesta, în premieră,elevii din clasele a VII-a vor susține o simulare a examenului de Evaluare națională, împreună cu elevii din clasele a VIII-a.

Probele încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, de când s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) și sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

Calendar Simulare Evaluarea Națională 2019 -clasele a VII-a și a VIII-a-

  • 11 martie 2019-Simulare Limbă și literatură română – probă scrisă
  • 12 martie 2019-Simulare Matematică – probă scrisă
  • 13 martie 2019-Simulare Limbă și literatură maternă – probă scrisă
  • 22 martie 2019-Afișarea rezultatelor
Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro