Antena Căutare

UPDATE: Simulare Istorie Bac 2019. Avem subiectele! Ce a picat la clasa 12

UPDATE: Simulare Istorie Bac 2019. Subiecte și bareme clasa 12. Află pe a1.ro ce a picat azi la proba obligatorie a profilului, pentru elevii clasei a XII-a, profil Umanist.

UPDATE: Simulare Istorie Bac 2019. Avem subiectele! Ce a picat la clasa 12 Galerie
Subiecte istorie Simulare Bac 2019

Simulare Istorie Bac 2019. Subiecte și bareme clasa 12. Află pe a1.ro ce a picat azi la proba obligatorie a profilului, pentru elevii clasei a XII-a, profil Umanist.

UPDATE: Avem subiectele! Vezi mai jos ce a picat la clasa a XII-a, dar și baremele de corectare.

Simulare Bac 2019 Istorie! Subiecte, bareme și tot ce trebuie să știi

UPDATE: Simulare Istorie Bac 2019. Avem subiectele! Ce a picat la clasa 12

A1.ro publică subiecte și baremele de corectare la simularea de la Istorie, pentru elevii de clasa a XII-a. Acestea vor fi publicate și pe site-ul Ministerului Educației, la subiecte.edu.ro.

Potrivit programei, elevii pot primi subiecte la istorie la simularea bacalaureatului 2019 care să privească teme precum: romanitatea românilor în viziunea istoricilor, secolul XX – între democraţie şi totalitarism, ideologii şi practici politice în România şi în Europa, constituţiile din România, autonomii locale şi instituţii centrale şi în spaţiul românesc (secolele IX-XVIII), statul român modern: de la proiect politic la realizarea României Mari. (secolele XVIII-XX), România postbelică.

Simulare BAC 2019 Subiecte Istorie. La cel de-al treilea dintre subiectele la istorie la simularea bacalaureatului 2019 elevii au de elaborat un eseu pe o temă dată, în aproximativ două pagini. Elevii vor fi punctaţi pentru utilizarea limbajului istoric adecvat, structurarea prezentării, evidenţierea relaţiei cauză-efect, elaborarea argumentului istoric, respectarea succesiunii cronologice/logice a faptelor istorice şi încadrarea eseului în limita de spaţiu precizată.

Simulare Bac 2019 Istorie începe azi! Subiecte, bareme și tot ce trebuie să știi​

Modele de subiecte, puteți vedea mai jos:

Toate subiectele la Simulare Bac Istorie, le găsești în articolul următor:

Subiecte Simulare Bac 2019 Istorie, clasa a XII-a. Ce subiecte pică

Notele la Simulare Bac 2019 vor fi trecute în catalog, la cererea elevilor.

Calendar Simulare Bacalaureat 2019

18 martie 2019: Simulare Limba și literatura română – scris

19 martie 2019: Simulare Limba și literatura maternă – scris

20 martie 2019: Simulare Proba obligatorie a profilului

21 martie 2019: Simulare Proba la alegere a profilului și specializării – se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a

Probele încep la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a dezvolta temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

Evaluarea lucrărilor este realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

UPDATE: Simulare Istorie Bac 2019. Avem subiectele! Ce a picat la clasa 11... Scandal la o școală din Bistrița! Un profesor a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru faptele sale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x