Căutare Live

Simularea Evaluării Naționale, reluată vineri dimineață! Motivul pentru care mai mulți elevi au intrat din nou în sala de examen

Simularea Evaluării Naționale a fost reluată vineri dimineață, pentru câțiva elevi din Timișoara, care au intrat din nou în sala de examen.

Șase elevi de la Liceul ”Jean Louis Calderon”, din Timișoara, au intrat în examen pentru a repeta simularea la Evaluarea Națională. Acest lucru s-a întâmplat pentru a doua oară, ei fiind evaluați și pe 5 martie, când Evaluarea Națională s-a desfășurat la nivelul întregii țări.

Cei șase elevi au fost nevoiți să repete examentul după ce profesorii corectori şi cei care au adunat lucrările le-au pierdut foile.

În timp ce colegii lor au aflat deja rezultatele, cei şase elevi au susținut încă o dată examenul pentru evaluarea de la finalul anului şcolar.

Directorul liceului nu mai are voie să participe la simulare şi este anchetat de Inspectoratul Şcolar Timiş. Șeful unităţii de învăţământ spune că şi-a cerut scuze de la părinţi şi de la elevi şi că, împreună, au decis ca cei șase să reia simularea.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Semnalul de alarmă tras de medici! Zăpada portocalie este periculoasă! Cum poți să previi efectele nocive ale acesteia...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri