Antena Căutare

Simularea Evaluării Naționale, reluată vineri dimineață! Motivul pentru care mai mulți elevi au intrat din nou în sala de examen

Simularea Evaluării Naționale a fost reluată vineri dimineață, pentru câțiva elevi din Timișoara, care au intrat din nou în sala de examen.

Șase elevi de la Liceul ”Jean Louis Calderon”, din Timișoara, au intrat în examen pentru a repeta simularea la Evaluarea Națională. Acest lucru s-a întâmplat pentru a doua oară, ei fiind evaluați și pe 5 martie, când Evaluarea Națională s-a desfășurat la nivelul întregii țări.

Cei șase elevi au fost nevoiți să repete examentul după ce profesorii corectori şi cei care au adunat lucrările le-au pierdut foile.

În timp ce colegii lor au aflat deja rezultatele, cei şase elevi au susținut încă o dată examenul pentru evaluarea de la finalul anului şcolar.

Directorul liceului nu mai are voie să participe la simulare şi este anchetat de Inspectoratul Şcolar Timiş. Șeful unităţii de învăţământ spune că şi-a cerut scuze de la părinţi şi de la elevi şi că, împreună, au decis ca cei șase să reia simularea.

Zăpada portocalie a pus stăpânire pe mai multe zone din țară! Imaginile care au făcut furori pe internet... PAȘTE 2018. Cum să vopsești ouăle cu frunze de ceapă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x