Antena Căutare

Sindicalistii anunta un amplu protest in perioada 25-30 octombrie

Liderii confederatiilor sindicale au decis, miercuri, sa organizeze impreuna proteste. Intr-o conferinta de presa comuna a liderilor sindicali, sustinuta miercuri la sediul Consiliului Economic si Social, presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu, a anuntat calendarul manifestatiilor pe care sindicalistii le vor desfasura in tara

Marius Petcu a anuntat ca liderii sindicali vor purta discutii cu grupurile parlamentare, atat cu cele aflate la Putere, cat si cu cele din Opozitie, pana in data de 22 octombrie. Acestia vor prezenta setul de revendicari si vor astepta un raspuns concret privinf solutionarea acestora.

In perioada 8-22 octombrie, reprezentantii confederatiilor sindicale vor merge sa picheteze sediile din teritoriu ale partidelor aflate in arcul guvernamental. Totodata, a anuntat Marius Petcu, s-a decis si pichetarea locuintelor parlamentarilor.

Daca problemele ridicate de sindicalisti nu isi vor gasi o solutionare pana pe 22 octombrie, liderul CNSLR Fratia a anuntat ca se va lua in calcul organizarea unui amplu protest in care se va cere in mod explicit demisia Guvernului Boc.

Manifestatia anuntata de liderul sindical ar urma sa aiba loc in perioada 25-30 octombrie.

Marius Petcu a mai precizat ca la acest protest se asteapta o prezenta de 70.000-80.000 sindicalisti si a facut un apel la solidaritate catre toti cei nemultumiti de masurile Guvernului.

Foto: Intact Images

Untitled stire... VIDEO! Plantatie de cannabis descoperita in Covasna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x