Antena Căutare

Sindicalistii din Cercetare picheteaza Palatul Parlamentului

Sindicalistii ies si marti in strada. Este vorba despre cei din Cercetare. Ei vor picheta Palatul Parlamentului, nemultumiti de legile educatiei si salarizarii. Cercetatorii se plang de subfinantarea din domeniu si de faptul ca multe institute vor fi desfiintate. Sindicalistii sustin ca noua Lege a Educatiei dezavantajeaza cercetarea si cer ca aceasta sa fie un domeniu separat, pentru ca altfel toti banii alocati domeniului vor fi dirijati catre universitati.


Nici sindicalistii din Invatamant nu renunta la proteste. Sindicalistii din sectorul 1 din Capitala fac greva japoneza, in semn de solidaritate cu invatatoarea Cristiana Anghel, aflata in greva foamei de 63 de zile! Dascalii vor purta, pe tot timpul protestului, banderole albe pe brate.

Nu numai profesorii din Bucuresti s-au solidarizat insa cu Cristiana Anghel. Cateva mii de cadre didactice din Arad, dar si profesorii a trei scoli din Timisoara au purtat luni la cursuri, banderole albe, in semn de solidaritate cu invatatoarea si cu presedintele unei asociatii din Arad, care a recurs la acelasi gest.

Luni, de ziua Armatei romane, militarii in rezerva protestat in fata Palatului Cotroceni pentru ca sunt nemultumiti de masurile luate de actuala putere si de starea in care se afla armata .

Peste 80.000 de persoane sunt asteptate miercuri, in ziua dezbaterii motiunii, la un miting de amploare in Capitala.

MAI vrea ca toti romanii sa aiba carti de identitate electronice, pana in 2011... Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Sibiu si ofiterul SRI implicati in fapte de coruptie, arestati preventiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x