Sindicatele vor greva generala luni, intre 12.00 si 16:00

Confederatiile sindicale au facut un apel la toti lucratorii din Romania sa intrerupa activitatea, luni, intre orele 12.00 si 16.00. Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu a subliniat ca apelul este facut, deocamdata numai pentru luni 1 noiembrie, dar daca nu se va rezolva problema, se gandesc serios sa repete acest protest in fiecare luni.

Bogdan Hossu a declarat, astazi, ca cele cinci confederatii sindicale au facut apelul oficial la toti angajatii din Romania sa opreasca luni activitatea, dupa ce anuntase acest lucru, miercuri, la finalul protestului din Piata Constitutiei.

Protestul de miercuri, din Capitala, la care au participat zeci de mii de sindicalisti din toata tara, s-a incheiat brusc dupa ce liderul "Cartel Alfa" a anuntat, in fata Palatului Parlamentului, "vestea trista ca motiunea nu a trecut".

El a facut atunci apel la toti angajatii sa intrerupa voluntar lucrul in fiecare zi de luni, pana la intocmirea formalitatilor pentru greva generala, "care va duce la demiterea Guvernului".

Motiunea de cenzura a opozitiei, intitulata "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara", a intrunit doar 219 voturi "pentru", fata de 236 necesare pentru adoptare, iar un vot a fost anulat.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri