Antena Căutare

Sindicatele vor greva generala luni, intre 12.00 si 16:00

Confederatiile sindicale au facut un apel la toti lucratorii din Romania sa intrerupa activitatea, luni, intre orele 12.00 si 16.00. Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu a subliniat ca apelul este facut, deocamdata numai pentru luni 1 noiembrie, dar daca nu se va rezolva problema, se gandesc serios sa repete acest protest in fiecare luni.

Bogdan Hossu a declarat, astazi, ca cele cinci confederatii sindicale au facut apelul oficial la toti angajatii din Romania sa opreasca luni activitatea, dupa ce anuntase acest lucru, miercuri, la finalul protestului din Piata Constitutiei.

Protestul de miercuri, din Capitala, la care au participat zeci de mii de sindicalisti din toata tara, s-a incheiat brusc dupa ce liderul "Cartel Alfa" a anuntat, in fata Palatului Parlamentului, "vestea trista ca motiunea nu a trecut".

El a facut atunci apel la toti angajatii sa intrerupa voluntar lucrul in fiecare zi de luni, pana la intocmirea formalitatilor pentru greva generala, "care va duce la demiterea Guvernului".

Motiunea de cenzura a opozitiei, intitulata "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara", a intrunit doar 219 voturi "pentru", fata de 236 necesare pentru adoptare, iar un vot a fost anulat.

IMAGINI SOCANTE! Iasi: Un muncitor a ajuns la Urgente cu bratul smuls... Protest la Cluj: "2009 - sa traiti bine, 2010 - sa traiti 25%, 2011 - mai traiti?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x