Antena Căutare

Sindicatul Polițiștilor îl ironizează pe deputatul fără mască: "Fie că îţi place șaorma, fie că te cheamă Mitralieră, purtarea măştii e obligatorie"

Sindicatul Europol a transmis, marţi, că ”fie că îţi place șaorma, fie că te cheamă Mitralieră, purtarea măştii în spaţiile închise este obligatorie” şi anunţă că agenţii îşi vor face în continuare datoria, chiar dacă cei care nu poartă mască în spaţiile închise sunt parlamenteri.

Sindicatul Polițiștilor îl ironizează pe deputatul fără mască: "Fie că îţi place șaorma, fie că te cheamă Mitralieră, purtarea măştii e obligatorie" Galerie
Sindicatul Polițiștilor îl ironizează pe deputatul fără mască

Despre deputatul PSD Cătălin Rădulescu, sindicaliştii afirmă că ”nu a avut capacitatea să înţeleagă că legitimaţia de parlamentar o poate flutura doar pe holurile Parlamentului, nu şi în locurile publice”.

”Încă un parlamentar fără mască sfidează Poliţia Română. Fie că îţi place shaorma, fie că te cheamă Mitralieră, purtarea măştii în spaţiile închise este obligatorie. Acest lucru nu e valabil şi pentru deputatul-ginecolog Cătălin Rădulescu, alias «Mitralieră», care a refuzat să poarte mască într-o benzinărie, jignindu-i pe colegii noştri pentru simplu fapt că el nu a avut capacitatea să înţeleagă că legitimaţia de parlamentar o poate flutura doar pe holurile Parlamentului, nu şi în locurile publice”, a transmis, marţi, Sinficatul Europol.

Vezi imagini cu scandalul de la șaormerie. Deputații s-au distrat pe seama polițiștilor: "I-auzi, Irinel, cică să-ți pui masca. Băi panaramă!"

Europol: Încă un parlamentar sfidează Poliția Română

Rădulescu a fost amendat conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991, cu 500 lei, precum şi conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, cu 1.000 lei.

”Nu ştim dacă tocmai cei care fac legea şi-au propus să o sfideze, însă ştim că poliţiştii îşi fac treaba în continuare şi vor sancţiona aceste derapaje indiferent că eşti parlamentar sau shaormar”, au mai transmis sindicaliştii.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost amendat, marţi, după ce a refuzat să poarte mască de protecţie într-un spaţiu comercial din Bucureşti.

El era însoţit de o femeie, care s-a conformat la solicitarea poliţistului sesizat de un alt client. Când i s-a atras atenţia că va fi sancţionat, Rădulescu a adresat cuvinte jignitoare şi l-a ameninţat pe poliţist.

Premierul Orban, declarații de ultim moment: "Avem trei localităţi sub supraveghere. Există posibilitatea de carant... Coronavirusul lasă urme adânci în corp: "Abia mă îmbrac. Obosesc imediat". Cât durează recuperarea completă a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x