Antena Căutare

Sinele de tramvai, sabii pentru soferii din Capitala!

Sefii de la transporturi nu par impresionati ca un om e la limita dintre viata si moarte, dupa ce o sina de tramvai i-a strapuns stomacul. Si acum, dupa incident, vatmanii se plang ca-si anunta sefii unde sunt probleme pe linie, dar spun ca pe nimeni nu intereseaza. O treime din sine sunt distruse, furate de hoti si duse la fiare vechi. Si, oricand, un alt sofer s-ar putea transforma in victima.

Echipele de interventii vin, de obicei, la solicitarea vatmanilor. Asta cu toate ca RATB are 900 de oameni special angajati sa verifice, zilnic, infrastructura. Iar vatmanii se plang ca, oricum, nu sunt bagati in seama si ca urmare anunta doar in cazuri extreme.

Din 143 de kilometri de sina de tramvai din Bucuresti, 43 sunt compromisi. Dar, atata vreme cat tramvaiul trece, altceva nu conteaza.

Angajatii vin si doar peticesc. Se schimba sinele pe bucati, astfel incat hotilor sa le fie mai usor sa le desprinda. Asa ca bugetul public ramane cu paguba, iar soferul ghinionist cu bani grei dati pe reparatii si cu despagubiri pe care nu le va vedea niciodata.

De obicei, anvelopele sunt cele afectate. Reparatia costa cateva zeci de lei, dar daca trebuie sa cumparati o alta, va poate costa si cateva sute.

Luni, un barbatul n-a vazut bucata de sina desprinsa din sosea, pe bulevardul Marasesti, iar tija de metal a strapuns caroseria masinii, a intrat in piciorul stang al barbatului, apoi in abdomen. Omul e si acum internat la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Floreasca.

FOTO: Intact Images

SRI a schimbat peste 20 de sefi din teritoriu... Spaga pentru camin! Un loc porneste de la 400 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x