Antena Căutare

Ultimă oră! Sinucidere învăluită în mister, la Timișoara! Cum a fost descoperit un student la Medicină! Colegii de facultate sunt șocați

Caz șocant în Timișoara, într-un cartier din nordul orașului, acolo unde într-un apartament a fost găsit mort un tânăr, care era student la Medicină, în anul al șaselea. 

Caz șocant în Timișoara, într-un cartier din nordul orașului, acolo unde într-un apartament a fost găsit mort un tânăr, care era student la Medicină, în anul al șaselea.

Sinuciderea de la Timișoara este, însă, învăluită în mister, întrucât potrivit apropiaților, acesta n-ar fi avut niciun motiv ca să recurgă la acest gest extrem.

Tânărul, care avea origini israeliene, locuia singur în apartamentul de pe Calea Circumvalațiunii. A fost găsit mort, cu venele tăiate și spânzurat cu cablul de alimentare de la computer, după ce colegii săi s-au speriat când au văzut că nu mai răspunde la telefon. Au mers acasă la el și au apelat serviciul 112 atunci când și-au dat seama că telefonul se auzea din locuință, însă el nu răspundea la ușă.

Acum, însă, criminaliștii încearcă să stabiliească ce s-a întâmplat. Colegii săi sunt în stare de șoc și au declarat că nu avea prietenă și nici rude în România, însă era foarte sociabil și obișnuia să iasă în oraș în fiecare seară, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Schimbări drastice pentru români! Ce se întâmplă cu Pilonul 2 de pensii! Anunțul a fost făcut de ministrul Finanțelor... E oficial! Cresc salariile de la 1 ianuarie 2019! Categoriile de români care vor încasa mai mulți bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x