Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Sinucidere la Parchetul General al României! O procuroare s-a aruncat de la 20 de metri

Un procuror al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a murit, vineri, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care funcţionează instituţia, de la o înălţime de aproximativ douăzeci de metri.

Un procuror al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a murit, vineri, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care funcţionează instituţia, de la o înălţime de aproximativ douăzeci de metri. Potrivit unor surse din anchetă, ar fi vorba despre Ramona Bulcu, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General.

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost anunţat că o femeie s-a precipitat de la mare înălţime din clădirea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La faţa locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi procuror criminalist pentru a declanşa cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că este vorba despre o femeie de aproximativ 50 de ani care a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse din anchetă, ar fi vorba despre Ramona Bulcu, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, care s-ar fi aruncat de la etajul al cincilea al clădirii.

Recomandari