Antena Căutare

Situație alarmantă! Obișnuiești să-ți ții copilul în căruciorul pentru cumpărături? Un bebeluș a luat Salmonella, Rotavirus și a făcut meningită din această cauză

Un bebeluș a luat Salmonella, Rotavirus și a făcut meningită din cauza unui cărucior de cumpărături! Vivienne Wardrop, mama a cinci copii din Queensland's Gold Coast, a trăit un coşmar, dupa ce fiul ei de 10 s-a îmbolnăvit.

Un bebeluș a luat Salmonella, Rotavirus și a făcut meningită din cauza unui cărucior de cumpărături! Vivienne Wardrop, mama a cinci copii din Queensland's Gold Coast, a trăit un coşmar, dupa ce fiul ei de 10 s-a îmbolnăvit.

La 25 de ore de la părăsirea magazinului, bebeluşul a început să aibă probleme de digestie, să vomite şi să facă febră, eliminând chiar sânge la un moment dat.

Micuţul Logan a ajuns la spital cu probleme mari de deshidratare. Doctorii au depistat adenoviride, rotavirus, salmonela şi meningită.

"Nu am văzut niciodată un copil atât de bolnav şi am cinci copii. A pierdut 10% din greutatea corpului lui, adică aproape un kilogram, şi era balonat deoarece apa nu ajungea la celule." povesteşte Vivienne.

Câteva sfaturi prețioase, din partea medicilor, în materialul video de mai sus!

A încercat să intre ilegal în România, dar a dat greș! Un pakistanez ascuns sub un camion, pe roata de rezervă, a fost p... Și tu ai card de sănătate? Atunci trebuie să știi acest lucru: a fost repus în funcţiune, după ce trei zile a fost indi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x