Antena Căutare

Peste 100 de cadre medicale de la spitalul din Valea Jiului au fost izolate la domiciliu din cauza unei tinere care a mințit că nu a fost în Italia

Situație critică în cel mai mare spital din Valea Jiului după ce peste 100 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu. Cu toţii au intrat în contact direct sau indirect cu tânăra de 26 de ani la care a fost confirmat virusul din China. Spitalul de Urgenţă din Petroşani funcţionează acum la cotă de avarie, cu două secţii importante închise.

Secțiile de Neurologie și cardiologie sunt nefuncționale. Secțiilef uncționaează foarte greu cu cadre pmedicale care se împart în ami multe părți deodată.

În acest moment vobim de 11 medici și 11 cadre medicale care s-au infectat cu coronavirus, dar starea lor este bună. Aceștia au contactat virusul de la tânăra de 26 de ani din Petroșani care a fost la spital de mai multe ori, dar care le-a ascuns medicilor că s-a întors din Italia. În acest caz personalul medical nu și-a putut lua măsuri de prevenție din timp.

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 277. România a efectuat, până în prezent, mai puțin de 5.000 de teste

În schimb alte 110 teste care au fost făcute personalului medical au ieșit negative!

În acest moment, din cei circa 100 de angajați ai Spitalului de Urgență din Petroșani, peste 110 cadre medicale sunt izolate la domiciliu. Cadrele medicale care nu mai pot lucra sunt de la secția primiri urgențe, neurologie și cardiologie.

Pacienții care au probleme neurologice sau cardiologice sunt transportați către spitalele din Deva și din Hunedoara.

Pe lângă lipsa de personal, spitalul apropae că a terminat stocurile de materiale sanitare și echipamente de protecție.

Peste 100 de români care munceau în Italia au fost repatriați în România, azi noapte și băgați în carantină la centre sp... Medic infectat cu coronavirus filmat pe holurile spitalului. Acesta trebuia să fie acasă, izolat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x