Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Situație fără precedent! Se reînnumără cazurile de covid la Suceava după ce s-ar fi raportat 700 în plus: "Au fost găsite multe date ale unor persoane care nu pot fi identificate"

Suspiciune majoră față de cifrele raportate la Suceava în criza coronavirus. Practic, numărul de teste ar fi fost raportat pe post de infectări ceea ce înseamnă că s-a creat o dezinformare în masă referitoare la cazurile de infectare.

Situație fără precedent! Se reînnumără cazurile de covid la Suceava după ce s-ar fi raportat 700 în plus: "Au fost găsite multe date ale unor persoane care nu pot fi identificate"

Există suspiciunea că numărul de bolnavi este mai mic decât cel pe care îl cunoaștem acum din raportările oficiale. Este posibil că a fost raportat numărul de teste si nu cel al pacienților confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Problema ar fi fost că funcționarii n-au avut reguli clare și volumul de muncă fiind mare, fiecare a completat formularele după propriile reguli.

VIDEO | Românii umiliți pe plantațiile din Germania: ”Să vă scoateți singuri sparanghelul din pământ”. I-au ținut fără mâncare și apă

Noua șefă DSP a depistat neregulile și a fost demisă imediat după ce a vorbit despre dovezi

Nouă șefă DSP - Manuela Trifan - a fost destituită astăzi de Ministerul Sănătății imediat după ce dăduse un interviu în presă locală de la Suceava, în care a vorbit despre faptul că i s-a părut ciudat ce a găsit și că a luat personal la mână dovezile, a verificat și a găsit multe nume fără CNP sau adresă, practic persoane care nu pot fi identificate.

Vaccinul de la Oxford o bombă biologică: șase maimuțe injectate = șase maimuțe infectate pe loc. Marea Britanie va fi prima ţară care va avea acces la vaccin

Acum, destituirea ei ridică și mai multe semne de întrebare. Ministerul Sănătății ar trebui să lămurească lucrurile acolo, la Suceava pentru că este neclar dacă focarul a fost declarat în urmă unor cifre care ar putea fi false.

Avertisment teribil de la Dr. Anthony Fauci: "Vaccinul împotriva COVID-19 poate agrava infecția". S-a început crearea serului din 14 ianuarie, dar nu s-a spus nimic

Recomandari