Antena Căutare

Slatina: O tanara a murit in urma unei operatii de sarcina extrauterina

Medicii de la Spitalul de Urgenta din Slatina sunt acuzati de culpa medicala dupa ce o tanara de 27 de ani a murit la cateva ore dupa ce a fost operata de sarcina extrauterina. Familia a depus plangere la Parchetul din Slatina si ii acuza pe doctori de ucidere din culpa si de luare de mita.

Tanara a ajuns duminica seara la spitalul de Urgenta din Slatina, cu dureri abdominale. La scurt timp, a fos dusa in sala de operatie cu diagnosticul sarcina extrauterina rupta. La cateva ore dupa interventia chirugicala au aparut complicatii si tanara a decedat.

Medicii sustin ca au facut tot ce au putut pentru a-i salva viata.

Familia fetei a depus deja o plangere impotriva echipei de doctori care s-a ocupat de caz atat pentru neglijenta in serviciu, cat si pentru luare de mita.

Se fac cercetari pentru ucidere din culpa. S-a stalilit ca obiectul cauzei il constituie si coruptia

Si conducerea spitalui a demarat o ancheta interna. Varianta medicilor este, insa, sutinuta de directorul medical care a asistat la manevrele de resuscitare.

Medicii i-au facut necropsia femeii, iar probele biologice prelevate vor fi trimise la Institutul Mina Minovici din Bucuresti.

Bucuresti: Fara caldura si apa calda de Sarbatori?... UPDATE! Ocna Mures: Supermarket inghitit de surparea unei galerii de mina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x