Slujba de înmormântare a Regelui Mihai! Unde și cum va avea loc!

Majestatea Sa Regele Mihai I al României s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din Versoix (Elveția), după mai multe zile de agonie. O echipă de medici l-a supravegheat non stop pe Regele Mihai, însă în ultimele ore starea lui de sănătate se deteriorase simțitor. 

Majestatea Sa Regele Mihai I al României s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din Versoix (Elveția), după mai multe zile de agonie. O echipă de medici l-a supravegheat non stop pe Regele Mihai, însă în ultimele ore starea lui de sănătate se deteriorase simțitor.

„Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei. Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Patriarhală. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în Noua catedrală Arhiepiscopală și Regală”, se arată în comunicatul transmis de Casa Regală în urmă cu puțin timp.

Începând de mâine, doritorii își pot scrie gândurile în cărțile de condoleanțe de la Castelul Peleș, de la Palatul Regal din Calea Victoriei și de la Palatul Elisabeta. În acealași timp, condoleanțele pot fi transmise și online la adresa: http://www.familiaregala.ro/mesaje/

„Toți cei care doresc să depună flori, jerbe sau coroane sunt invitați să o facă, începând de mâine, la Palatul Regal din Calea Victoriei, în fața intrării principale”, se mai anunță în comunicatul oficial.

Ultimele știri