Antena Căutare

Soborul Maicii Domnului, o zi de mare importanță pentru creștini. Ce nu trebuie să faci în a doua zi de Crăciun

În cea de-a doua zi de Crăciun, în calendarul ortodox și cel greco-catolic se sărbătorește Soborul Maicii Domnului. In plan simbolic, in aceasta zi se aduna pentru cinstirea Maicii Domnului, credinciosii de pe Pamant cu toti Sfintii din Ceruri.

În cea de-a doua zi de Crăciun, în calendarul ortodox și cel greco-catolic se sărbătorește Soborul Maicii Domnului. În plan simbolic, în această zi se adună pentru cinstirea Maicii Domnului, credincioșii de pe Pămant cu toți Sfinții din Ceruri.

În cea de-a doua zi de Crăciun se sărbătorește Soborul Maicii Domnului. Obiceiurile pentru a doua zi de Crăciun spun că în această zi, nașii trebuie să își viziteze finii. Cei care uită de finii lor, nu vor avea parte de tot ce își doresc. E ziua în care rudele îndepărtate și cele prin alianță trebuie să se strângă laolaltă.

Nu e bine să speli haine în această zi, pentru că apa vărsată pe rufe o vei folosi pentru vindecarea rănilor. De asemenea, e o zi în care nu se muncește. Oamenii care muncesc în ziua când e cinstită Fecioară Măria nu vor mai avea nicio zi liberă tot anul.

Tot în această zi, nu trebuie să bârfești sau să vorbești urât, informează stiripesurse.ro.

Foto: doxologia.ro

Șoferi, atenție la drum! Cod galben de ceaţă în 19 judeţe... Pompierii au muncit mai puțin decât anul trecut. Au intervenit în 2.255 de situaţii de urgenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x