Antena Căutare

SOCANT! Au fost anuntati ca le-a murit copilul la Maternitatea Giulesti, desi acesta traieste

De parca nu ar fi de ajuns drama prin care trec de cateva zile, parintii copiilor raniti la Maternitatea Giulesti primesc informatii contradictorii. Familia unui copil ars in incendiu a fost sunata de Politie pentru a le fi prezentate condoleante. De fapt, copilul lor nu murise.



"M-a sunat Politia Capitalei, ne-au transmis condoleante. Noi tot mai speram, tot speram... Ni s-a spus ieri ca este in continuare in stare grava, astazi am auzit din nou despre el ca este in stare grava", a declarat Andrei Dragomirescu, tatal unui dintre nou-nascutii care au cazut victime tragediei de la Maternitatea Giulesti.

Totul s-a dovedit a fi, insa, doar o gafa de proportii a oamenilor legii. Parintii l-au sunat pe preotul de la spitalul Grigore Alexandrescu, care le-a spus ca bebelusul este in viata.

"Mi-au dat telefon si mi-au spus ca le-a murit copilul. Eu nu am crezut, pentru ca il vazusem cu 15 minute inainte. A fost vorba de o minciuna", a declarat preotul spitalului.

"Parintii au vazut copilul, au vazut ca e intr-adevar intr-o situatie critica, dar ca traieste", a mai spus preotul.

Oamenii vor sa se faca dreptate si spun ca nu mai au incredere in sistemul medical din tara noastra.

CITESTE si...

Despagubiri in cazul Giulesti: 5.000 de lei, viata unui bebelus

Despagubiri in cazul Giulesti: 5.000 de lei, viata unui bebelus... Angajatii CFR au declansat un protest spontan in fata Ministerului Transporturilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x