Antena Căutare

Șocant! Polițiștii din Harghita caută un bebeluș mort și îngropat de concubinul mamei

Polițiștii din Harghita au de elucidat un caz complicat, după ce o femeie, mama unui bebeluș de aproximativ doi ani, a declarat o faptă îngrozitoare.

Polițiștii din Harghita au de elucidat un caz complicat, după ce o femeie, mama unui bebeluș de aproximativ doi ani, a declarat o faptă îngrozitoare.

Copilul femeii, de aproximat doi ani, a fost ucis și îngropat de către concubinul acesteia. Însă cazul se complică, femeia susține că nu cunoaște locul în care bebelușul său a fost îngropat.

Femeia se afla în evidenţele IPJ Mureş, după ce în acest an, pe 22 martie, a fost înregistrată la poliție cu o plecare voluntară de la domiciliu, împreună cu fiul minor, în vârstă de un an şi 10 luni.

Peste 10 luni, polițiștii au descoperit-o pe femeie singură, fără copilul său. Oamenii legi au încercat să descopere ce s-a întâmplat cu cel mic, însă femeia le-a oferit informații contradictorii. În primă fază, femeia le-a spus polițiștilor că minorul a fost instituţionalizat în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş, însă în urma verificările declarația acesteia a fost infirmată.

Vară în România, în mijlocul lunii octombrie! Zonele în care temperaturile vor uca până la 30 de grade Celsius... Cinci persoane, între care doi copii, la un pas de moarte, după ce au fost implicate într-un accident! Șoferul a adormit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x