Antena Căutare

SOCANT! Si-a aruncat iubita din tren, pentru ca il insela

O tanara de 17 ani din Timis a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost aruncata dintr-un tren aflat in mers de iubitul ei.

Intamplare socanta, noaptea trecuta, in Timis! Un tanar si-a aruncat iubita din trenul care circula pe ruta Lugoj-Margina. Fata a reusit sa-l traga dupa ea si, odata prabusiti la pamant, s-au luat la bataie.

Cei doi au inceput sa se certe in dreptul unei usi. Se pare ca motivul discutiei aprinse a fost faptul ca tanarul isi acuza iubita de infidelitate. Dupa ce si-au aruncat cuvinte grele, baiatul i-a facut fetei vant din tren, anunta opiniatimisoarei.ro. Ingrozita, tanara s-a agatat de el si l-a tras, astfel ca amandoi au cazut pe iarba de langa calea ferata. Din fericire garnitura avea viteza foarte mica. Enervat, baiatul s-a apucat s-o bata. Cativa calatori s-au sesizat si au sunat speriati la 112.

O ambulanta de la Lugoj s-a indreptat in cea mai mare viteza spre locul indicat de cei care au anuntat socanta intamplare. Fata a fost preluata de medici si transportata la spital. Iubitul ei insa fugise de la fata locului. A fost prins de politisti, in aceasta dimineata, si retinut pentru audieri.

"Incidentul a avut loc in trenul personal 2188 Lugoj - Margina. Un baiat de 18 ani din satul Jupani, judetul Timis, a intrat intr-un compartiment in care se afla o fata de 17 ani, din aceeasi localitate, a scos-o pe culoar si i-a luat prin violenta telefonul mobil, iar apoi a impins-o din tren intre localitatile Balint si Nevrincea. In cadere, fata l-a tras si pe el din tren", a declarat Emil Andrei, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis.
Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

VIDEO! Astazi este ziua imnului national... Scrisoare a primarului din Deta: Am fost pus la zid si executat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x