Antena Căutare

Șocant! Un bărbat aflat în stare de ebrietate a murit. Bărbatul a adormit pe carosabil și a fost călcat de către o mașină

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Berești-Meria, județul Galați. Aflat în stare de ebritate, bărbatul a adormit pe drumul comunal și a fost călcat de către un șofer, cu mașina.

Șoferul a ieșit cu mașina din curte, iar în momentul în care a efectuat virajul la dreapta, nu a observat faptul că pe carasobil se afla un bărbat. Astel, acesta la călcat cu roata din față stângă, iar victima a murit la scurt timp după accident.

”Din primele verificări ale poliţiştilor sosiţi la faţa locului, a rezultat că accidentul ar fi fost produs de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Bereşti – Meria, care ar fi ieşit cu autoturismul dintr-o grădină şi, la efectuarea virajului spre dreapta, după ce ar fi rulat aproximativ 7 metri, ar fi trecut cu roata din faţă stânga peste victimă, un bărbat, de 35 de ani, din aceeaşi localitate, care ar fi fost în stare de ebrietate şi se afla în poziţia culcat pe sol”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

Moarte cumplită pentru o familie de români cu doi copii, în Ungaria! Mașina lor a fost izbită de un TIR și a luat foc! A... Incendii puternice de pădure în Caraș-Severin! Aproximativ 80 de pompieri și un elicopter Bambi Bucket încearcă stingere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x