Antena Căutare

Socant! Un bebelus a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost infometat de mama

La sase saptamani, arata ca un schelet in miniatura. Asta spun medicii despre un bebelus adus in stare grava la spitalul din Targu Jiu. E atat de subnutrit si neingrijit, incat cazul i-a socat pana si pe doctori. Nou-nascutul a fost transferat de urgenta la Craiova. Dar are sanse minime de supravietuire.

La o luna si jumatate, bebelusul i-a socat pe medicii din Targu Jiu. Nu cantareste nici doua kilograme, iar oasele fragile i se pot vedea prin piele. Cea care l-a adus la spital este tocmai femeia care ar fi trebuit sa il ingrijeasca.

Diagnosticul medicilor: stop cardio-respirator. Intubat si ventilat mecanic, copilul are sanse mici de supravietuire. Medicii au reusit cu greu sa il stabilizeze. Dupa trei ore de incercari, copilul a fost transportat cu o ambulanta SMURD la Craiova.

Victoria Iacov are 37 de ani, iar baiatul este al cincilea nascut. Printre lacrimi, femeia recunoaste ca traiesc intr-o saracie lucie si ca nu de putine ori, si ea, si copiii ei, adorm nemancati.

Problemele s-au tinut lant inca de la nastere. Copilul a venit pe lume cu cordonul ombilical in jurul gatului. Cantarea atunci peste trei kilograme, iar dupa sapte zile, a fost externat.

Medicii de la Targu Jiu au anuntat deja ca vor sesiza Protectia Copilului la inceputul saptamanii viitoare, iar parintii bebelusului ar putea fi decazuti din drepturi.

Romania are peste 15.000 de copii trecuti de pragul obezitatii... Razie masiva a politiei printre taximetristi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x