Antena Căutare

SOCARES PRALA?/ CE VEI FACE, FRATE? Cioabă vrea ca rromii să facă zidul dintre SUA și Mexic. Regele rromilor vrea să-l ajute pe Trump cu mână de lucru ieftină!

Dorin Cioabă vrea să-l ajute pe Donald Trump! Mai exact, Cioabă îşi doreşte ca rromii din subordinea lui să construiască ei zidul dintre Statele Unite şi Mexic.

Dorin Cioabă vrea să-l ajute pe Donald Trump! Regele rromilor îşi doreşte ca rromii pe care-i reprezintă și-i conduce să construiască zidul dintre Statele Unite şi Mexic.

„Nu pe bani mulţi, dar nici aşa, pe nimic!”, e propunerea pe care Cioabă i-a făcut-o președintelui Statelor Unite! Garantează, însă, că zidul va fi foarte rezistent, pentru că - se ştie doar - rromii fac treabă bună. Dorin Cioabă urmează să-i trimită planul lui preşedintelui american Donald Trump cât de curând.

Scrisoarea regelui către Trump, președintele SUA

Ideea ca rromi să-l ajute pe Trump în realizarea idealurilor sale - expuse și în campania prezidențială - i-a venit regelui autoproclamat al rromilor după ce a analizat la rece situația în care se află supușii săi. Se pare că rromi trăiesc greu, nu au de lucru și financiar, trăiesc "foarte precar". În acest scop, Dorin Cioabă, i-a transmis o scrisoare președintelui american Donald Trump în care i-a scris că romii vor să muncească la construirea zidului dintre SUA și Mexic.

Și pentru că orice ofertă către angajator trebuie să cuprindă și calitățile potențialilor angajați, Cioabă nu a uitat să precizeze că rromii buni meșteșugari în prelucrarea fierului și sunt o mână de lucru ieftină.

Ce i-a scris Cioabă lui Trump?

Scrisoarea lui Cioabă pare a fi o ofertă de nerefuzat pentru orice potențial angajator, fie el însuși președintele Statelor Unite ale Americii.

”Cu ocazia învestirii dumneavoastră în funcția de Președinte al Statelor Unite ale Americii, națiunea romilor pe care o reprezint vă transmite să aveți putere în munca ce o veți depune, iar Dumnezeu să vă Binecuvânteze deciziile pe care le veți lua cu privire la pace și prosperitate la nivel internațional. Totodată doresc să vă asigurăm că națiunea pe care o reprezint vă poate sprijini în proiectele dumneavoastră; iar prima ofertă de colaborare pe care o lansăm este aceea de a executa, împreună cu membrii etniei, zidul dintre America și Mexic.

Oferta de execuție este la un preț scăzut datorită faptului că națiunea romă nu are de lucru iar situația financiară a romilor este foarte precară. Nu în utimul rând vă aducem la cunoștință că romii sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, putând astfel executa și proiecta lucrarea pe care doriți să o realizați", se arată în scrisoare.

Președintele american Donald Trump a semnat pe 25 ianuarie ordinul executiv privind construcția unui zid la granița dintre Statele Unite ale Americii și Mexic, care are o lungime de aproximativ 3.200 de kilometri.

Lucrările vor începe, potrivit declarațiilor lui Trump, în următoarea jumătate de an.

Foto Credits: www.the-gypsies.com, The Plaid Zebra, ISurvived.org

Surse: Wikipedia, Agerpres

Crezi că locuieşti într-o zonă în care nu eşti în pericol? Acestea sunt cele mai sigure oraşe din România! Surpriză mare... Veste groaznică pentru elevi! Aceştia vor sta mai mult la şcoală. Află şi tu ultimele schimbări din programă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x