Antena Căutare

Doi pietoni, între care un copil, loviți de un șofer băut. Bărbatul era atât de beat, încât poliţiştii nu au reuşit să-l testeze şi l-au dus la spital

Un bărbat din Galați s-a urcat la volanul automobilului său amețit de aburii alcoolului și a lovit doi oameni, între care și un copil. 

Ameţit de aburii alcoolului, şoferul nu a mai putut stăpâni maşina. A lovit doi pietoni care mergeau pe marginea drumului: un bărbat şi un copil de 8 ani.

Victimele au fost aruncate într-un şanţ. După impact, în loc să sune la 112, individul a abandonat autoturismul şi a dat bir cu fugiţii.

A fost prins însă după o oră. Era atât de băut, încât poliţiştii nu au reuşit să-l testeze şi l-au dus la spital pentru recoltare de probe biologice. Nu avea nici permis de conducere. Ba chiar mai fusese cercetat, tot pentru că s-a urcat la volan fără a avea acest drept. Acum, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Un portret al lui Mozart la 13 ani, vândut pentru 4 milioane de euro... Rostește în seara de 29 noiembrie rugăciunea Sfântului Andrei. Preoții spun că face miracole și oferă protecție divină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x