Antena Căutare

Șofer căutat de polițiști, după ce a accidentat o fetiță de 11 ani, pe trecerea de pietoni.

Un șofer este căutat de polițiști după ce a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani, vineri seara, pe o trecere de pietoni din Mediaș. Minora traversa regulamentar, în timp ce o mașină a acroșat-o. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști.

Șofer căutat de polițiști, după ce a accidentat o fetiță de 11 ani, pe trecerea de pietoni.
accident

Accidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 21.20.
"În jurul orei 21,20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroşată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu - Mediaş, Persoana aflată la volanul maşinii continuându-şi deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului", se arată în comunicatul IPJ Sibiu, conform conform comunitatului de presă al Inspectoratului de Poliție Judetean Sibiu, scrie Agerpres.
Conform aceleași surse, fetiţa de 11 ani era însoţită de sora sa în vârstă de opt ani.
Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona accidentului nu au putut ajuta la identificarea maşinii sau a şoferului care a lovit fetiţa.

Dispeceratul Poliţiei Municipiului Mediaş, face apel către cetățenii care pot da detalii cu privire la autovehicului și șoferul care se afla la volan, scrie sursa precizată.

Lista rușinii, făcută publică de ANAF. Cine sunt românii care sunt datornici la stat la finalul anului 2019... Un băiat de 12 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui liceu din Constanţa. El era conştient şi a fost transporta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x