Antena Căutare

Șofer de ambulanță angajat cu o diploma de bacalaureat falsă. Polițiștii îl cercetează pentru fals în acte

S-a angajat șofer pe ambulanță cu o diploma de bacalaureat falsă. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost reținut de polițiști pentru fals în acte după ce i-au fost percheziționate casa și firma pe care o reprezintă.

S-a angajat șofer pe ambulanță cu o diploma de bacalaureat falsă. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost reținut de polițiști pentru fals în acte după ce i-au fost percheziționate casa și firma pe care o reprezintă.

Polițiștii din Alba Iulia împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au reținut un bărbat pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

„Pentru stabilirea activităţii infracţionale a bărbatului, poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliul bărbatului, la sediul instituţiei unde este angajat precum şi la sediul unui agent economic al cărui reprezentant este. Cu ocazia percheziţiilor au fost găsite diploma de bacalaureat falsă precum şi foaia matricolă aferentă acesteia, întocmită tot în fals”, arată IPJ Alba.

Bărbatul s-a înscris în decembrie 2015 la un concurs pentru a ocupa un post de şofer pe o autospecială sanitară şi s-a folosit de o diplomă de bacalaureat falsă.

Joi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Iată ce pot face trei copii în trei ore: cinci săli de clasă, cancelaria, grupul sanitar, distruse: „A fost distractiv p... Eddy e din Bistrița, are autism și le-a scris un mesaj noilor săi colegi de liceu: ”Uneori ma mișc necontrolat, dar sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x