Antena Căutare

Imagini uluitoare la Iași! Un șofer de TIR, în pragul comei alcoolice, a intrat în plin în nouă mașini

Imagini uluitoare au fost surprinse de camerele de supraveghere a traficului rutier, într-o intersecție din Iași, unde un șofer de TIR, aflat în prag de comă alcoolică, a intrat în plin în nouă mașini care se aflau parcate.

Imagini uluitoare au fost surprinse de camerele de supraveghere a traficului rutier, într-o intersecție din Iași, unde un șofer de TIR, aflat în prag de comă alcoolică, a intrat în plin în nouă mașini care se aflau parcate.

După ce a pierdut controlul volanului și a distrus nouă autoturisme, șoferul nu a reușit să dea nicio explicație polițiștilor ajunși la fața locului.

Publicația locală bzi.ro a făcut publice imagini surprinse de camerele de supraveghere, în care se vede clar cum TIRUL distruge mașinile parcate, fiind la un pas de tragedie, pentru că zona cu pricina este circulată și de pietoni.

Pe imaginile surprinse, undeva după ora 11:00, se vede clar cum TIR-ul, condus de un individ pe nume Doru Birjoveanu, iese de pe partea carosabilă și intră în plin în mai multe autoturisme parcate, informează sursa citată.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că, cel mai probabil, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a pierdut controlul volanului, a rupt un copac și a intrat în mașinile parcate.

Martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor, crezând că este vorba despre mai multe victime. Din fericire, nimeni nu se afla în zonă la momentul impactului.

După ce a fost testat cu aparatul etilotest, a reieșit că șoferul avea o alcoolemie de 1,04 alcool pur în aerul expirat.

Mama Uța, pionier în agroturism, a murit! Mesajul sfâșietor făcut public: ”Odihnă veșnică! Ne vom aminti mereu de plăcin... Polițiștii avertizează: Nouă înșelătorie prin telefon! Atenție la apelurile necunoscute!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x