Antena Căutare

Imaginile groazei! Șofer mort pe A2 după ce mașina i-a luat foc! Alte șapte mașini s-au ciocnit (FOTO)

Un bărbat a decedat în cursul zilei de luni după ce autoturismul său a luat foc pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 77 pe sensul către litoral, pe raza localităţii Dor Mărunt, a informat Centrul Infotrafic al IGPR.

Un bărbat a decedat în cursul zilei de luni după ce autoturismul său a luat foc pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 77 pe sensul către litoral, pe raza localităţii Dor Mărunt, a informat Centrul Infotrafic al IGPR.

Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră a fost deviată de la kilometrul 64 (localitatea Lehliu) pe DN3 A până la kilometrul 105 (localitatea Drajna), în jurul orei 8,00 traficul fiind reluat în condiţii normale.

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului.

ACCIDENT DUPĂ ACCIDENT PE A2

Traficul a fost restricţionat luni dimineaţă pe sensul spre litoral al A2, circulaţia fiind redirecţionată, după ce şapte autovehicuile s-au ciocnit. O persoană a fost rănită ușor.

”Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, localitatea Fundulea, a avut loc un accident în care au fost implicate şapte autoturisme. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, conform news.ro.

Pe acelaşi sens de circulaţie dar la câteva zeci de kilometri distanță, un autoturism a luat foc, şoferul decedând.

Sursa: Agerpres

Sursa video: antena 3

Tudorel Toader, internat de urgență la spital! Fostul ministru s-a simțit foarte rău!... Un nou caz de dispariție! O femeie de 27 și fiul ei de doi ani din Prahova sunt de negăsit. Poliția face apel disperat l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x