Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Adela

FOTO EXCLUSIV | Un șofer începător a blocat circulația tramvaiului în Pipera! Ce făcea în acest timp. Când a venit la mașină, toată lumea a aplaudat

Circulația tramvaiului în zona Pipera a fost dată peste cap, timp de câteva minute, de un șofer începător care și-a parcat mașina fix pe șine. După câteva minute bune în care a blocat traficul, soferul a revenit la masina. De ce l-a aplaudat toată lumea

Circulația tramvaiului în zona Pipera a fost dată peste cap, timp de câteva minute, de un șofer începător care și-a parcat mașina fix pe șine. După câteva minute bune în care a blocat traficul, soferul a revenit la masina, iar tramvaiele și-au reluat mersul obișnuit.

Pipera, ora 12:00. Terasele sunt pline, oamenii mănâncă. O zi linștită din viața oricărui corporatist. Numai că liniștea unei zile de marți de spartă de ”claxoanele” unui tramvai. Nedumeriți, cei din jur par să nu înțeleagă ce se întâmplă. După câteva secunde de uluială, problema cu o necunoscută e rezolvată: o mașină a fost parcată pe linia de tramvai. Evident, în orice logică, tramvaiul nu poate înainta :)

FOTO EXCLUSIV | Un șofer începător a blocat circulația tramvaiului în Pipera! Ce făcea în acest timp. Când a venit la mașină, toată lumea a aplaudat

Călătorii au fost rugați să coboare, iar vatmanul a început să se transforme în polițist, uitându-se lung, printre șaormele sau felurile mai sofisticate alese de cei de la terasă, după șofer.

100% e șoferiță, mă, ascultă-mă. E și începătoare, că are lămâia în geam”, ”Stai să vezi când apare <<copilul>> acum, e și el parcat să-și ia ceva de mâncare”, ”Vine poliția și o ridică direct” sau ”Dacă nu vine mai repede, îi ia și permisul”, sunt câteva dintre cronicile de ”meci” făcute pe loc de privitori.

După aproape un sfert de oră de uluială, șoferul vine la mașină și deblochează traficul. Surprinzător, omul era la o terasă din apropiere. Și-a întrerupt, cu greu, cafeaua și a venit să rezolve problema... în aplauzele tuturor. Bine măcar că acum n-a parcat-o pe celălalt sens :)

Recomandari