Momentul în care un șofer român de TIR infectat cu coronavirus a fost scos de la Terapie Intensivă în aplauzele medicilor: ”Suntem mândri, a fost la un pas de moarte!”

Un șofer român de TIR care a fost infectat cu noul coronavirus a primit o nouă șansă la viață după ce medicii din Spania au reușit să-l salveze. L-au scos în aplauze de la Terapie Intensivă, iar imaginile au făcut furori pe internet. 

Momentul în care un șofer român de TIR infectat cu coronavirus a fost scos de la Terapie Intensivă în aplauzele medicilor: ”Suntem mândri, a fost la un pas de moarte!”

Primul pacient cu coronavirus din Vigo, Spania a fost un șofer român de TIR. Din cauza unei afecțiuni cardiace, el a fost în pericol de moarte, însă medicii de la Spitalul Alvaro Cunqueiro au reușit să-l salveze. A fost internat pe 6 martie, iar de curând, a ieșit la Terapie Intensivă.

ALERTĂ! 17 morți în România. Numărul total de cazuri de infectare cu coronavirus a crescut la 906

Daniel, în vârstă de 43 de ani, a călătorit la Madrid pe 22 februarie, pentru a se întâlni cu familia lui. La întoarcere, însă, el a început să se simtă rău. Pe 4 martie a fost testat pozitiv cu coronavirus. Au urmat soția, fiul de 15 ani și nepoata. Dacă femeia și nepoata s-au vindecat deja, starea lui a fost gravă, din cauza unei afecțiuni cardiace.

După trei săptămâni, el a fost salvat și miercuri la prânz a fost mutat într-o secție a spitalului, unde va mai sta internat încă câteva zile, scrie La Voz de Galicia. Totul s-a desfășurat în aplauzele medicilor, iar imaginile surprinse au făcut furori pe internet.

Cum arată autopsia oamenilor uciși de coronavirus: "Nu doar plămânii sunt afectați!" Ce se întâmplă în corpul uman

"Suntem foarte fericiți, mândri, serviciile de terapie intensivă sunt principalul exponent al luptei împotriva coronavirusului.", a spus șefa serviciului, Dolores Vila, care a precizat că pacientul a ajuns cu o situație clinică foarte gravă, pneumonie bilaterală și suferință respiratorie.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri