Momentul în care un șofer român de TIR infectat cu coronavirus a fost scos de la Terapie Intensivă în aplauzele medicilor: ”Suntem mândri, a fost la un pas de moarte!”

Un șofer român de TIR care a fost infectat cu noul coronavirus a primit o nouă șansă la viață după ce medicii din Spania au reușit să-l salveze. L-au scos în aplauze de la Terapie Intensivă, iar imaginile au făcut furori pe internet. 

Momentul în care un șofer român de TIR infectat cu coronavirus a fost scos de la Terapie Intensivă în aplauzele medicilor: ”Suntem mândri, a fost la un pas de moarte!”

Primul pacient cu coronavirus din Vigo, Spania a fost un șofer român de TIR. Din cauza unei afecțiuni cardiace, el a fost în pericol de moarte, însă medicii de la Spitalul Alvaro Cunqueiro au reușit să-l salveze. A fost internat pe 6 martie, iar de curând, a ieșit la Terapie Intensivă.

ALERTĂ! 17 morți în România. Numărul total de cazuri de infectare cu coronavirus a crescut la 906

Daniel, în vârstă de 43 de ani, a călătorit la Madrid pe 22 februarie, pentru a se întâlni cu familia lui. La întoarcere, însă, el a început să se simtă rău. Pe 4 martie a fost testat pozitiv cu coronavirus. Au urmat soția, fiul de 15 ani și nepoata. Dacă femeia și nepoata s-au vindecat deja, starea lui a fost gravă, din cauza unei afecțiuni cardiace.

După trei săptămâni, el a fost salvat și miercuri la prânz a fost mutat într-o secție a spitalului, unde va mai sta internat încă câteva zile, scrie La Voz de Galicia. Totul s-a desfășurat în aplauzele medicilor, iar imaginile surprinse au făcut furori pe internet.

Cum arată autopsia oamenilor uciși de coronavirus: "Nu doar plămânii sunt afectați!" Ce se întâmplă în corpul uman

"Suntem foarte fericiți, mândri, serviciile de terapie intensivă sunt principalul exponent al luptei împotriva coronavirusului.", a spus șefa serviciului, Dolores Vila, care a precizat că pacientul a ajuns cu o situație clinică foarte gravă, pneumonie bilaterală și suferință respiratorie.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri