Antena Căutare

Șoferiță prinsă beată la volan! Ce alcoolemie a arătat etilotestul și ce le-a spus polițiștilor

Ceea ce părea un simplu control de rutină al polițiștilor din Timișoara a scos la iveală un detalii teribil despre o șoferiță. 

Ceea ce părea un simplu control de rutină al polițiștilor din Timișoara a scos la iveală un detalii teribil despre o șoferiță.

Femeia în vârstă de 46 de ani era din comuna Giulvăz și se îndrepta spre casă atunci când a fost oprită de un echipaj al poliției.

Oamenii legii i-au cerut să se legitimeze și, pentru că au simțit miros de alcool, ei i-au cerut să sufle și în etilotest. Rezultatul a fost unui surprinzător pentru oamenii legii, întrucât a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Opinia Timișoarei.

Femeia a fost dusă la spital pentru a i se recolta proble de sânge în vedere alcoolemiei, însă a refuzat acest lucru, astfel că s-a ales cu dosar penal pentru refuzul de prelevare de probe biologice.

Bilete tratament balnear 2019. Câți pensionari primesc și cum se acordă anul acesta... Bilete tratament balnear 2019. Cum le pot cere pensionarii și cum pot fi anulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x