Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Șoferul autobuzului STB care s-a oprit în bloc ar fi intrat în comă la volan! Patru persoane au fost rănite

Cursă de infarct pe o şosea din Bucureşti. Şoferul unui autobuz a semănat panică după ce a lovit patru maşini şi s-a oprit într-un bloc de locuinţe. Patru oameni au fost răniţi, inclusiv şoferul de la Societatea de Transport în comun. Acesta suferea de diabet şi cel mai probabil a intrat în comă la volan.

Cursă de infarct pe o şosea din Bucureşti. Şoferul unui autobuz a semănat panică după ce a lovit patru maşini şi s-a oprit într-un bloc de locuinţe. Patru oameni au fost răniţi, inclusiv şoferul de la Societatea de Transport în comun. Acesta suferea de diabet şi cel mai probabil a intrat în comă la volan. Bilanţul putea fi însă tragic dacă în faţa blocului ori în autobuz se aflau oameni. Mărturiile celor din zonă sunt teribile. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Aproape două sute de metri, şoferul autobuzului a condus haotic. Ar fi putut face multe victime. Colosul de peste 20 de tone a fost scăpat de sub control într-una dintre cele mai circulate zone din Capitală. În dreptul pasajului Basarab, autobuzul, care circula pe linia 163, a intrat pe contrasens unde a lovit o maşină. Apoi a revenit pe banda sa de mers, unde a acroşat un al doilea autoturism. A trecut printr-o parcare unde a distrus alte doua autovehicule, iar în cele din urmă cursa infernală s-a oprit în parterul unui bloc. Din fericire, în faţa imobilului nu erau oameni în acel moment.

Patru oameni au fost răniţi. Cei doi şoferi ai autoturismelor lovite, un pasager dintr-o maşină şi şoferul autobuzului. Cu toţii au fost transportaţi de urgenţă la spital. Numărul victimelor ar fi putut fi mult mai mare dacă în mijlocul de transport în comun erau pasageri.

După ce şoferul autobuzului a ajuns la spital, poliţiştii au primit şi primele indicii despre cauza accidentului. La volan, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa şi a rămas cu piciorul blocat pe acceleraţie. Şefii lui spun că era cunoscut cu probleme medicale.

După aproape patru ore autobuzul a fost scos dintre pereţii blocului și urmează să fie expertizat tehnic.

Toţi şoferii implicaţi în accident au fost testaţi, iar poliţiştii au stabilit că nu au condus sub influenţa alcoolului

Recomandari