Antena Căutare

Prins beat la volan în timp ce transporta elevii la școală. Cât alcool a putut să bea bărbatul

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Vaslui a fost prin beat la volanul microbuzului școlar în timp ce transporta copiii la unitatea de învățământ.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Vaslui a fost prin beat la volanul microbuzului școlar în timp ce transporta copiii la unitatea de învățământ.

Poliţiştii Serviciului Rutier din Vaslui l-au prins pe băbat în stare de ebrietate, miercuri, 18 septembrie pe raza comunei Griviţa în timp ce transporta elevii la școală. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vasluiau precizat că ”șoferul a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i totodată suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile. La momentul opririi, în microbuzul şcolar se aflau 10 elevi, care şi-au continuat deplasarea la unitatea de învăţământ cu alte mijloace de transport."

Un caz similar a avut loc și vinerea trecută, când, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au depistat un bărbat, care, aflat în timpul serviciului, era în stare de ebrietate în timp ce conducea un microbuz școlar fără elevi pe raza comunei Ştefan cel Mare.

Pentru siguranța elevilor, polițiștii vor continua seria verificărilor șoferilor de microbuze școlare.

Ne pregătim să trecem la ora de iarnă! Când se schimbă ora în România!... Programul "Prima Casă" se schimbă complet. Îți poți lua credit pentru locuință doar dacă ai salariul foarte mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x