Antena Căutare

La mulți ani, România! Mesaje emoționante din partea soldaților din Afganistan! „Cu toate că sunt departe vreau să știți că mă gândesc la voi!

De Ziua Naţională a României, toate gândurile duc. acasă! Cele mai emoţionante mesaje vin de departe, tocmai din Afganistan, de la militarii noştri care se luptă într-unul dintre cele mai periculoase teatre de operaţiuni din lume. Iată urările soldaţilor!

„Sunt caporal Trif din compania politia militara, La multi ani Romania! La multi ani, dragi romani!”

„Sunt caporal Augustin Radu , cu ocazia zilei vreau sa transmit un mesaj compatriotilor nostri! La multi ani, române, oriunde te-ai afla”

„Cu toate ca sunt departe de casa vreau sa stiti ca ma gandesc la voi, la cei dragi mie, la fetita mea de trei luni pe care o iubesc si o imbratisez cu drag. Pe aceasta cale cu ocazia zilei de 1 Decembrie urez tuturor militarilor si romanilor de pretutindeni un calduros la mulți ani si optimism”

„În aceasta zi gandul meu zboara mai mult ca niciodata catre tara. Aceasta zi are dubla semnificatie pentru mine caci pe 1 decembrie este si ziua sotiei mele. La mulți ani draga mea, abia astept sa ajung cu bine acasa.”

Urări de Ziua Națională de la vedetele din America. Mesajul Nadiei Comăneci, Anastasiei Soare şi Alexandrei Nechita pent... Au început petrecerile de Ziua Națională. La Constanţa, ritmurile populare au adunat pe ringul de dans toate etniile din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x