Antena Căutare

Solidaritate cu victimele din clubul Colectiv:"Peste 100 de persoane au donat sâmbătă 45 de litri de sânge. Încă se mai donează!"

Peste 100 persoane au donat sâmbătă 45 de litri de sânge la unitatea de transfuzie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Leonard Grecescu.

Peste 100 persoane au donat sâmbătă 45 de litri de sânge la unitatea de transfuzie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Leonard Grecescu, conform Agerpres

"Peste 100 de persoane au donat sâmbătă 45 de litri de sânge. Încă se mai donează", a afirmat medicul.

Potrivit unor surse medicale de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr Carol Davila", necesarul de sânge al spitalului este acoperit pentru următoarele două zile după ce sâmbătă s-au prezentat donatori la Centrul de donare al unităţii medicale.

"Necesarul de sânge al Spitalului Militar Central este acoperit pentru următoarele două zile", au declarat surse medicale din interiorul unităţii.

Medicii hematologi recomandă ca donarea de sânge să se facă eşalonat în următoarele zile pentru a se evita aglomerarea şi suprasolicitarea personalului dar şi din cauza faptului că durata de depozitare a sângelului nu poate fi una mare.

Sursa: Agerpres

Raed Arafat, avertizări ferme pentru patronii de cluburi: ”Dacă este autorizat la 400 de oameni şi ei găsesc 405 sau 410... Mărturisirile sfâșietoare ale unui medic despre ”cea mai grea gardă”: "Nicio pedeapsă nu-i poate întoarce pe cei ca...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x