Antena Căutare

(P) Soluțiile de management al flotei, cum le diferențiezi

Motivele pentru care iei decizia de a utiliza o soluție de management al flotei pot fi multiple, de la dorința de a avea o imagine de ansamblu asupra activității vehiculelor din companie, până la stabilirea unui mod de lucru eficient cu conducătorii auto.

Un fundal albastru cu diferite iconițe
Cu o soluție modernă de management al flotei, poți obține reduceri medii ale cheltuielilor lunare, de la 14% până la 25%

Următorul pas este să stabilești care este cea mai bună soluție de management al flotei, în raport cu nevoile tale concrete.

Un factor important în acest proces de decizie este și gradul de recuperare al investiției și avantajele economice pe care le poți obține. Cu o soluție modernă de management al flotei, poți obține reduceri medii ale cheltuielilor lunare, de la 14% până la 25%. Acestea pot fi substanțiale în valoare absolută în contextul creșterii numărului de vehicule din flotă.

În continuare, îți punem la dispoziție câteva caracteristici orientative pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi o soluție de management al flotei.

Află mai multe.

Cât costă 1 kg de cireșe românești, comparativ cu cele de import. Mulți au crezut că e o greșeală când au văzut prețul... Gestul unor motocicliști care a impresionat tot internetul. Ce au făcut când au ajuns în dreptul unui bebeluș care dorme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x