Antena Căutare

Somajul creste, mii de oamenii se imbulzesc la Bursele locurilor de munca

Sute de bucuresteni stau la coada pentru a intra la Bursa Locurilor de Munca de la Palatul Copiilor care ofera aproximativ de doua mii de oferte de angajare pentru somerii din Capitala. Burse similare se desfasoara in mai multe orase din tara.

Bucurestenii aflati in cautarea unui loc de munca s-au asezat la coada in fata Palatului Copiilor inca de la primele ore ale diminetii, desi portile Bursei de Locuri de Munca s-au deschis la ora 10.00.

Cele mai multe oferte pentru bucuresteni sunt destinate absolventilor de studii medii - 577 si muncitorilor calificati - 460 de oferte. Muncitorilor necalificati le sunt oferite 266 de locuri de munca, in timp ce absolventii de studii superioare au de ales intre 124 de joburi scoase la concurs.

Burse asemanatoare sunt organizate astazi in mai multe orase din tara. In total, sunt oferite 20.000 de joburi, in conditiile in care numarul somerilor din Romania a depasit 750.000.

Peste 1.500 de locuri de munca sunt pentru cei cu studii superioare, cele mai multe pentru ingineri, medici, consultanti financiar si consilieri in asigurari. Pentru persoanele cu studii medii sunt oferte de angajare in domenii precum fabricarea articolelor de imbracaminte, constructii, asigurari, fonduri de pensii, industria alimentara, comert si in domeniul hotelier.

FII OBSERVATOR A reinceput borduriada... Romania, 2010: Municipiul Targoviste, fara apa calda din cauza datoriilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x