Antena Căutare

Sondaj: Guvernul, principalul vinovat pentru vietile pierdute in inundatii

In ultimele zile au fost afectate de inundatii peste 20 localitati din mai multe judete ale tarii si au fost evacuate din calea apelor sute de persoane. Au fost din nefericire si victime. Peste 20 de oameni si-au pierdut viata in urma viiturilor. Printre localitatile afectate se numara judetele: Arges, Covasna, Galati, Ialomita, Prahova si Tulcea.

Pentru galateni a mai trecut o noapte extrem de lunga. Mii de oameni au lucrat cot la cot cu pompierii si jandarmii pentru finalizarea digului de 4,5 kilometri care trebuie sa le protejeze orasul de apele involburate ale Dunarii. Insa natura care le-a fost in ultimele zile atat de potrivnica le-a dat totusi oamenilor aseara un moment de respiro. Cotele Siretului au scazut ieri dramatic.

Autoritatile spera ca pana in aceasta dimineata, lucrarile la dig sa fie finalizate. In caz de necesitate, se va trece la planul B. Acesta prevede crearea a doua brese in digul de la Cotu Pisicii, de pe Dunare.

La intrebarea "Cine e de vina pentru vietile pierdute in inundatii?" , cei mai multi sunt de parere ca Guvernul este principalul raspunzator pentru dezastrul petrecut in ultimele zile in Romania din cauza inundatiilor.

Sondaj - "Cine e de vina pentru vietile pierdute in inundatii?"

Guvernul - 47,46%

Natura - 28,40 %

Autoritatile locale - 24,14 %


COD GALBEN pentru Moldova, Maramures si zona Carpatilor Orientali... Accidentul de la Tuzla, unul dintre cele mai grave in care au fost implicate avioane de tip AN-2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x