Antena Căutare

Soprana fără adăpost care a emoţionat întreaga lume este moldoveancă. Totul a început când a aflat că suferă de cancer

Soprana fără adăpost, care a impresionat o lume întreagă cu arii cântate la metroul din Los Angeles, este din Republica Moldova. Jurnaliştii englezi au stat de vorbă cu mama ei adoptivă şi i-au refăcut povestea tristă a vieţii: Liudmila a crescut între două familii şi trăieşte între două ţări. Muzica i-a fost singura consolare şi singurul mijloc de trai.

Sunt imaginile şi notele muzicale care au făcut-o cunoscută în întreaga lume pe Liudmila, sau Emily cum e numită peste ocean. Femeia de 52 de ani s-a născut în satul Basarabeasca, la 100 de kilometri de Chişinău, într-o familie săracă.

În copilărie, vioara, sau scripca aşa cum o numeşte mama ei adoptivă, a fost refugiul Liudmilei. Este şi instrumentul care i-a şi asigurat un trai atunci când a emigrat în anii 90 peste Ocean.

Visul american s-a transformat în coşmar. Liudmila s-a îmbolnăvit iar costul tratamentului medical a lăsat-o, pe rând, fără prieteni şi fără casă. În plus, în urmă cu câţiva ani i s-a furat şi vioara, o comoară de 10.000 de dolari, la care cânta pentru a-şi câştiga existenţa. Chiar şi aşa, cu lacrimi în ochi, mama adoptivă o sfătuieşte să nu revină acasă.

Raed Arafat, prima reacție după apariția imaginilor revoltătoare din clubul Colectiv: ”Voi răspunde după alegerile prezi... O nouă taxă pentru bucureșteni, introdusă de la 1 noiembrie 2019! Cine sunt românii obligați să scoată bani din buzunare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x